AXIO LABS

Името на фармацевтична компания Axiolabs идва от гръцката дума Аксиология. Тя е е производна на Axia (стойност). С други думи това е изследване на стойност или качеството. В езика Аксиология е позната и със значението си на етика или естетика. Фирма Axiolabs цени философски области, от които е взаимствала името си. Именно към тях се стреми при производството на лекарствени препарати - стойност и качество.
Axiolabs е проект, създаден от фармацевтична компания с широк и разнообразен опит. Те имат богат опит в разработване и внедряване на уникални фармацевтични продукти и услуги. Голяма част от тях доказано подобряват качеството на живот. Мото Axiolabs гласи: „Нашата продуктова база за развитие и възможности за производство, работи паралелно ръка за ръка с нашата способност да се предлагат и подават продуктите ни на много световни пазари”. Axiolabs е привлекателен бизнес партньор. Нашата цел също е ориентирана към оптималното запазване и подобряване качеството на човешкия живот. Нашето убеждение и вярване е, че всички действия трябва да се измерват от постигнатия успех по пътя към осъществяване на целта.
Axiolabs има визия за развитие. В партньорство с тях ние подсилваме основната си ценностна система. С помощта на служителите, професионализма и уникалните стероидни продукти и спортни стимуланти, ние успяваме да съчетаем нуждите на клиента, стремежа за повишаване качеството на живот и подобряване на резултатите с реалистични и иновативни маркетингови стратегии.
Лоялността към клиентите и създаване на нови клиенти са нашите силни плюсове. Ние отдаваме внимание и значение не само на всяка стъпка в процеса по осъществяване на целта, но и ценим всеки един наш партньор, клиент и краен потребител на услугите и продуктите, които предлагаме. Наред с това се стремим да предлагаме винаги все по-високо качество.