Testosterone enanthate 250 10ml/250mg

BIOTECH LABS & BEIJING PHARMACEUTICALS

Testosterone Enanthate (Biotech labs & Beijing Pharmaceuticals) е анаболен стероид за изграждане на масивна мускулатура. Действието на този стимулант е изключително ефективно, поради силно андрогенните си качества и силният анаболизъм.

Зареждаме продуктите директно от производителя, затова вие имете възможността да поръчвате на най-добрата цена, оригинал!

Testosterone Enanthate на Biotech labs & Beijing Pharmaceuticals е аптечен Тестостерон депо стимулант, който спомага за изграждане на масивна мускулатура. Характеризира се с изключителна ефективност. Andro се характеризира като дългодействащ инжекционен тестостерон. Атлетите и бодибилдърите го използват изключително често и поради сходството му с останалите стимуланти. Testosterone enanthate е силно анаболен и андрогенен. Този инжекционен стероид се ароматизира лесно. Токсичността му черния дроб е умерена.

Когато желания очакван резултат прираст на сила и качествена мускулна маса, то тестостерон остава препарат номер едно. Често сравняван н Бионабол, Анаполон и други, резултатът, който се постига с инжектиране на Тестостерон енантат е несравним. По мнение на някои Testosterone Enanthate не се усеща толкова колкото Testosterone Cypionate. Дозата Тестостерон Енантат е веднъж на 10 дни. За разлика от него, Тестостерон Ципионат се поставя веднъж седмично. Максимална ефективност се постига при доза Тестостерон eнантат (Testosterone Enanthate) 1 – 3 мл на 10 дни.

Най-силното преимущество на Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) е неговото силно андрогенно и анаболно въздействие и периода на полуживот от около седмица. Това води до голям прираст на мускулна маса и значително повишена силата използващите Тестостерон Енантат. Тези характеристики се съпровождат и от съществено задържане на вода.

Testosterone enanthate може да се комбинира в основен период с абсолютно всички анаболни и андрогенни стероиди за повишаване на мускулна маса.

Testosterone Enanthate е силно предпочитан и високо оценяван при спортове където се изискват груба сила и агресивност, вдигане на тежести, пауърлифт и др. В книга „Справочник на стероидите-2” Дан Дъчейн препоръчва доза Тестостерон енантат от 2000-4000 мг седмично. Той твърди, че това са обичайно прилаганите от главно състезатели по американски футбол и пауърлифтинг.

Бодибилдерите, които приемат Testosterone Enanthate за кратко време масивни и силни. Но поради високото задържане на вода, до няколко седмици същите тези напомпани мускули се превръщат във водниста и подпухнала мускулатура. Едиствено на външен вид изглежда масивна и обемна. При опит за сила не се получава нищо.

По време на употреба на Тестостерон eнантат дори ежедневните дейности като изкачване по стълби, пренасяне на мебели водят до усещане за напомпване в краката и ръцете. Testosterone Enanthate намаля болките в ставите, кръста и гърба, които са причинени от дегенеративни процеси в прешлените на гръбначния стълб.

На начинаещите спортисти и бодибилдъри се препоръчва да стоят далеч от всички естери на тестостерон. Употребата на тестостерон от неупотребявали до този момент анаболни и андрогенни стероиди трябва да се отложи за последващ етап, при който останалите «леки стероиди” са престанали да действат.

Когато целта е увеличаване и нарастване на мускулна маса, се съчетава с Анаполон, Бионабол, Параболан и Дека- дураболин. Препоръчителен прием е: 500 мг Testosterone Enanthate, 200 мг Дека-дураболин и 100 мг Анаполон. 6 седмици по-късно Анаполон може да бъде заменен с доза 30 мг Бионабол. Съществува т.нар. сигергизъм между Тестостерон eнантат и останалите стероиди, затова по време на цикли за маса той може да се комбинира с почти всички останали анаболни андрогенни стероиди.

Един от негативните странични ефекти на Testosterone Enanthate е появата на гинекомастия. Този анаболен стероид има свойството силно да ароматизира в естроген. Това води до натрупване на излишни мазнини в организма. Като цяло степента на изразеност на гинекомастия и изобщо появата й зависят от индивидуалната предразположеност на употребяващите. При някои спортисти дори дози над 1000 мг дневно задържат незначителни количества вода и.не се предизвикват феминизация, натрупване на мастна тъкан. Други от своя страна, още при първото поставяне на инжекция ампула тестостерон Testosteronã E на Balkan Pharmaceuticals изпитват болка в зърната на гърдите. За тях е препоръчително да комбинират с допълнителен прием Нолвадекс и Провирон.

Приеманата доза Testosterone Enanthate е различна. От 250 мг седмично до 2000 мг дневно. Препоръчителната разумна употреба е между 250 -1000 мг седмично. В случай, че дозата надвишава 500 мг е желателно да се раздели на два приема седмично. Testosterone Enanthate влияе изключително много върху Хипоталамуса. Хипофизата получава сигнал за наличие на полов хормон тестостерон в организма и като обратна връзка изпраща сигнал към останалите жлези за намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради тази причина се препоръчва инжектиране с Testosterone Enanthate за период не по-дълъг от 6-8 седмици. В края на цикъла трябва да използва hCG. 3 инжекции от 5000 U.I се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни. Така се повлиява върху подтискането на собственото ендогено производство.
Чрез обичайния след края на циклите с тестостерон прием на hCG, Хломид и Нолвадекс се преодолява бързо появата на катаболна фаза и се възвръща повишаването на ендогените нива на тестостерона. Ако по една или друга причина тези употребата на тези препарати се пренебрегне, то бързо ще настъпи загуба на натрупаната маса. Естествено, този негативен и неприятен ефект може да се избегне с употреба на антикатаболни вещества и тестостерон стимулиращи препарати от типа на Кленбутерол, Хормон на растежа, Ефедрин. По-лек вариант е използване на меки анаболни стероиди от рода на Дека-дураболин, Примоболан, Винстрол. Нарастването на мускулна маса и увеличаване на обема и силата се постигат бързо и лесно с помощта на С Testosterone Enanthate. Но задържането и съхраняването на качествени резултати е трудно.

По време на стероиден цикъл с Testosterone enanthate спортистите успяват да правят дори двуразови тренировки 6 пъти седмично, при това споделят за изумително изпомпване. Наред с увеличеното натоварване те се чувстват силни и възстановени. Причината за това се крие в способността на Тестостерон енентат да повлиява въстановителните процеси в организма. Той стимулира регенерирането, влияе добре жизнения тонус, здравословното състояние, засилва допълнителния прилив на енергия и ускорява фазата на компенсация.

Нежеланите странични ефекти от инжектирането на Testosterone enanthate са сходни с характерните нежелани реакции за всички останали силни андрогени. При продължителна употреба се наблюдават акне по гърдите, раменете и ръцете, задържане на вода, високо кръвно налягане. Те бързо отшумяват след края на цикъла с Тестостерон енентат Testosteronã E на Balkan Pharmaceuticals. При комбиниран прием на антиестрогени се парират и и блокират появата на феминизация и гинекомастия. Сексуална хиперстимулация и чести ерекции са типични за началото на цикъла. При по-млади спортисти се открива преждевременно вкостяване и прекратяване процеса на израстване, вириализация. Сред другите обичайни странични ефекти са снижение на сперматогенезата, атрофия на тестисите и повишаване на агресивността. Последната може да се използва правилно към тренировките, а не хората наоколо. Макар това да е изключително трудно. Към това агресивно поведение се стига при прием на много високи дози, които причиняват т.нар. „Супермен синдром”.

В черния дроб Тестостерон eнантат се разгражда до химическо вещество, пъти по-слабо токсично от 17- алфа-алкилираните орални стероиди. Според проучванията на Дан Дъчейн, доза до 300 мг седмично не превишава съотношението 6:1 тестостерон / епитестостерон при спортисти, подложени на тест за допинг контрол.

Употребата на Тестостерон енентат не е препоръчителна за жените. Ако по някаква причина се наложи употреба на Testosterone enanthate, то тогава максималния разумен прием е доза от 250 мг на 7-10 дена.

 

Важно е да се знае, че тестостерон е препарат номер едно увеличаване на мускулна маса и сила

55.00 лв.