Testosterone propionate 100 10ml/100mg

BIOTECH LABS & BEIJING PHARMACEUTICALS

Активен живот : 2-3 дни

 

Средна доза: мъже 50-200 мг / ден

 

Водна задръжка : Да, висока

 

Черен дроб Токсичен: Ниска

 

Ароматизация : Да, висока

 

Testosteronae propionate е инжекционен стероид , направен от Biotech labs & beijing pharmaceuticals, неговото активно вещество е тестостерон пропионат .

 

Тестостерон пропионат е подобен на енантат , ципионат , и sustanon. Въпреки това, в сравнение с енантат или ципионат , пропионат е много по-кратък естер и ще се освободи по-бързо в кръвния поток. В резултат на краткото си действие ,са необходими по-често ( ежедневно ) инжектиране за предотвратяване на стероидните нива на кръвта от изтъняване надолу и стават неефективни. Една инжекция на всеки трети ден е оптимално количество за добри резултати. За най-добри резултати - ежедневни инжекции са по-подходящи предвид естеството на агента . Пиковите пропионатни нива се извършват след 24-36. В резултат на честотата на инжекциите , необходими на пропионат , не е много подходящ стероид за тези, които правят първи цикъл. За първи цикъл се препоръчват тестостерони с по-дълго действие, като енантат или тъй като и в двата случая няколко инжекцииса достатъчни

 

Testosterone propionate има кратък активен живот 2-3 дни. Той има кратък полуживот и е активен в системата само ден след инжектирането . Testosterone propionate има същите предимства като всеки друг тестостерон , заедно с предимството, че е бързодействащ . Друго предимство на Testosterone propionate в сравнение с други стероиди е , че нивото на задържане на вода са по-ниски в сравнение с Testosterone Enanthate или Cypionate тестостерон. Ползите от тестостерон , като например подобряване на напомпване на мускулите може да се види много скоро след употребата на тестостерон пропионат .

 

Testosterone propionate(тестостерон пропионат) обикновено се комбинира с methanedienone, Anapolon или deca durabolin за качване на мускулна маса.В цикли за релеф се съчетава с winstrol, Primobolan или Anavar.

 

 

45.00 лв.