TRENBOLONE ACETATE(PARABOLAN) 50tab/25mg

BIOTECH LABS & BEIJING PHARMACEUTICALS

Тренболон ацетатът представлява мощен андрогенен стероид с много силна анаболна активност. Той се извлича от нандролона, но се счита за доста по-анаболен и андрогенен от него. Също така е изчислено, че тренболон ацетатът притежава около три пъти по-андрогенна мощност в сравнение с тестостерона, което пък го прави един от най-силните инжекционни анаболни стероиди.

Тренболон е дериват на Нандролона и притежава мощни андрогенни и анаболни свойства, като на база 1 мг. притежава много по-мощен ефект от тестостерона и като анаболен и като андрогенен агент, с лек положителен баланс в полза на анаболните процеси (съотношението на адрогенното към анаболното действие е 500:500).

Тренаболът е взаимозаменим с Параболана (Тренболон Хексахидробензилкарбонат), като и двата препарата осигуряват мощно натрупване на чиста мускулна маса, в повечето случаи съпроводено с по-голяма мускулна твърдост и релефност, увеличаване на силата и намаляване на мастните депа.
Тренболон ацетатът не се преобразува в естроген /не ароматизира/ и затова неговата употреба не води до обичайните странични ефекти като задържане на подкожна вода или развитие на гинекомастия. Бодибилдърите предпочитат да използват този стероид както по време на основните цикли за натрупване на мускулна маса, така и при предсъстезателните периоди за изчистване на телесните мазнини и подчертаване на релефа.

Оптималната доза е от порядъка на 150-300мг на седмица като цикълът продължава не повече от 8 седмици. Заради бързото си действие и сравнително кратък полуживот, седмичната доза ацетат се разделя на 2-3 приема на всеки 2-3 дни.

 

 

Освен самостоятелно, тренболон ацетатът може да се комбинира успешно и с други анаболни препарати като Winstrol, Primobolan Depot, Deca-Durabolin или Equipoise.

промо110.00
90.00 лв.