STANOZOLOL 100tab/10mg

BIOTECH LABS & BEIJING PHARMACEUTICALS

Stanozolol e търговското име на Винстрола на Биотеч, Станазолол е и активното вещество в препарата. Много спортисти наричат Винстол - Стромба, а алтернативните му търговски наименования сред производителите са много: Winstrol, Stanabol, Strombajekt, Strombafort .. и др. В случая това е продукт от серията анболни стероиди на Biotech.

Кратко описание на активното вещесто на Винстрола - Станозолол:

Stanozolol e производно на дихидротестостерон /DHT/, проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира /появата на гинекомастия и задържане на вода не може да се получи по време на цикъл с Винстол/. Винстролът има свойството да подобри горенето на мазнини,поради което Станозолол е предпочитан анабол в цикъл за релеф в предсъстезателна подготовака на културистите. Винстрол дава много сила без драстично да повишава телесното тегло, изгражда плътна и качествена /чиста/ мускулна маса, която се запазва дълго след спиране на препарата.

 

Прием, дозиране и комбиниране на Станозолол (Стромба):Оптимален прием е от 40 до 70 мг. дневно разделен на два приема, най-добре преди хранене сутрин и привечер. В цикъл за релеф Винстрол може да се комбинира с Параболан, Примоболан или Болденон. Ако искате да вкарате винстрол в цикъл за покачване на чиста мускулна маса, най-удачно е да го комбинирате с по-силни андрогени като Тестостерон, Метан или Анаполох /анадрол/ и да добавите Дека Дураболин.

промо60.00
40.00 лв.