OXYMETHOLONE(ANADROL) 100tab/25mg

BIOTECH LABS & BEIJING PHARMACEUTICALS

Анаполон е най-мощният стероид на разположение и в същото време е един от най-токсичните препарати за черния дроб. Но пък Оксиметолон потиска в по-малка степен собственото производството на тестостерон отколкото повечето стероиди. Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга - атлети с болки в тях тренират безболезнено.

Увеличава броя на червените кръвни телца, като така мускулите поемат повече кислород -това повишава издръжливостта и нивото на тренировка и дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Той дава предимно количество, а не качество и е много подходящ за основен период . Тъй като насища бързо рецепторите, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата (което, както ще видите, никак не е желателно), или да се използва и друг продукт.Анадролът не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби „препарати"; не е и за по-възрастни билдери, тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увеличава. Тъй като приемът му обикновено е в период за маса с диета, богата на калории и мазнини, нивото на „лошия" холестерол може да се увеличи, а на „добрия" , да спадне.Анадролът оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производството на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостеронно стимулиращи съставки като хломид е абсолютно задължителен за да подържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връщането на нормалните функции на тялото става в рамките няколко месеца.

Най-често се комбинира с анавар, параболан, дека-дураболин и примоболан, но ако сте по-податливи към странични ефекти, за предпочитане е да го използвате отделно, а не с тестостерон например, тъй като и двата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика след спирането му да се продължи с тестостерон енантат или сустанон 250, сред професионалистите е много популярна комбинацията му с параболан и сустанон.Обичайната доза за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетkи (от 25 до 150 мг) дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици, ако тежите над 100 кг. - около 150 мг. но за не повече от 3 седмици! (Други източници сочат 50-200 мг дневно и цикълът да не е повече от 3 седмици).

Имайте предвид, че при прием на 3 таблетки черният дроб обработва приблизително еквивалента на 30 таблетки бианабол. По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му токсичност, а и трябва да се вземат антиестрогени катонолвадекс. Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо (не в банята!) и недостъпно за слънчеви лъчи място.

 

 

65.00 лв.