METHENOLONE(PRIMOBOLAN) 50tab/10mg

BIOTECH LABS & BEIJING PHARMACEUTICALS

Оралния Primobolan съдържа активно вещество Метенолон ацетат. Той е много подобен по действие на инжекционния Primobolan Depot (Methenolone енантат), но очевидно тук препарата е предназначен за перорално приложение.

Methenolone независимо от естера който е добавен в него е много лек анаболен стероид. Андрогенната активност на това съединение е значително по-ниско отколкото са неговите анаболни свойства. С Примоболана на теблетки, не може да се очаква големо нарастване в мускулната маса. Но придобитите мускули ще са качествени, плътни и твърди. Primobolan се използва най-често в цикъл за релеф или чисто покачване на мускулната маса.

При употреба на орален Примоболан (methenolone acetate) страничните ефекти не са повод за загриженост. Добре дошъл е фактът, че Primobolan не е C17 алфа алкилиран като другите орални стероиди. Поради липсата на такава модификация, таблетния Примоболан не натоварва черния дроб и не е токсичен.

За съжаление алкилирането и 17 -бета естерификацията на Primobolan не предпазват съединението много добре при разпад, така че голяма част от първоначалната доза не влиза в кръвта. Поради това се налагат по-високи дози на прием с оралната версия на Примоболан - methenolone acetate.

Primobolan не води до ароматизация, така свързаните с естрогена нежелани реакции са без значение. Това е много полезно, когато преди състезание по културизъм задържането на вода (поради естроген) може сериозно да влоши външния вид на твърдост и дефиниция на мускулите. Затова не ароматизиращите стероиди са незаменими за състезателя, за да помогнат за постигането на плътни и твърдо изглеждащи мускули. Поради липсата на ароматизация с Примоболан, появата на гинекомастия е изключено. Макар че в ниски дози Примоболан не потиска собственото производство на тестостерон, това не важи за дозите приемани от културистите, с покачване на приетото количество methenolone acetate се увеличава и потискането на собствения тестостерон. Това налага приемането на тестостерон стимулиращи препарати като HCG или Кломид след приключване на цикъла с Примоболан, освен ако не са били използвани умишлено малки дози.

Прием и дозировка на орален Примоболан:

Оптималната доза е някъде от порядъка на 60 - 120 мг дневно. В случай че се комбинира в цикъл с други анаболни стероиди, дозата може леко да се намали.

По време на диета или фаза на релеф, Примоболан се комбинира с други ниско андрогенни стероиди, като Параболан, Мастерон или Винстрол. Такива комбинации могат да подобрят физиката без задържане на вода, и да се направи много добър, твърд и плътен вид на мускулатурата.

Примоболан се използва и в цикли за покачване на мускулната маса и сила. Тогава препарата се комбинира с по-мощни андрогени, като Тестостерон, Dianabol или Anadrol.

Приемане на орален Примоболан от жени:

Сред жените, Примоболан е един от най-популярните стероиди в употреба. При дозировка от 30 - 60 мг дневно, симптоми на вирилизация са изключително редки. Разбира се, не можеше да се очаква огромно количество мускулна маса с Примоболан , но вместо това трябва да се очаква бавно и стабилно, качествено увеличение. Някои жени избират да комбинират примоболан с други анаболи като Винстрол или Оксандролон, в опит да се повиши ефективността на целия цикъл. Макар че и двете от тези съединения са доста поносими за жените, едно трябва да бъдат сигурни, да не се използва твърде висока сумарна доза. Обезпокоителни андрогенни странични ефекти са винаги възможни с използването на анаболни стероиди, дори и с много леки стероиди. Взети при прекалено високи дози, тези слаби анаболи може да се превърнат в опасност за женствеността.

 

 

70.00 лв.