DROSTANOLONE (MASTERON) 100tab/25mg

BIOTECH LABS & BEIJING PHARMACEUTICALS

Drostanolone на Биотеч е оралната версия на добрият анаболен стероид Мастерон, високо оценен от състезаващите се културисти и фитнес трениращи. При таблетната форма на мастерона, активното вещество е метилдростанолон. Разликата с инжекционната форма е добавянето на метилова група за подобряване и предпазване на стероида в метаболитните процеси.
Мастерон е синтетично производно на дихидротестостерон, и като такова проявява лека антиестрогенна активност. ДХТ има свойството да блокира естрогена в тялото. Но това е докато приемате препарата. След спиране на мастерон е препоръчително да направите следстероидна терапия за задържане нивата на естрогена и подпомагане на собственото производство на тестостерон. Drostanolone не ароматизира във каквито и да е дози и по този начин не може да се превръща в естроген (докато сте на мастерон). Тъй като той е предимно андрогенен стероид, спортистът може да увеличи своето андрогенно ниво , без да рискува увеличаване на неговото нивот на естроген. Това води до драстично подобрена твърдост и острота на мускулите. Трябва да се има в предвид, че препарата не подобрява автоматично качеството на мускулите. За целта, съдържанието на мазнини в тялото на атлета трябва ВЕЧЕ да е ниско. В този случай Мастерон ще може да стане решаващ фактор между гладките и равни мускули или твърд и чудесен външен вид. За тази цел препарата често се използва само през последните четири седмици преди състезание, така че мусакулите да отговорят на последния "удар".


Прием и дозировка на орален Мастерон (Methyldrostanolone): ефективна доза с Мастерон на таблетки може да е 10 до 20мг дневно, приета за не повече от 6-8 седмици. С подобна дозировка се очаква добро покачване на силата, съпроводено от загуба на мазнини. Не очаквайте голям приръст на размери и обем, покачването на мускулна маса с този Мастерон ще е слабо но съпътствано от чисти и релефни мускули.
Мастерон (Methyldrostanolone се сработва добре с повечето анаболни стероиди,НО никога не трябва да се комбинира с друг 17-алфа-алкиден препарат!

 

 

78.00 лв.