METHANDIENONE 100tab/10mg

BIOTECH LABS & BEIJING PHARMACEUTICALS

Methandienone на Biotech (Биотеч) е с активна съставка Метандиенон, дериват на Метилтостестерон със силен анаболен и андрогенен ефект и действие. Метанът е мощен орален стероид, има свойството рязко да покачва мускулната маса и силата. Поради тези свойства Метандиенон е изключително важен за културистите и силовите атлети. Има свойството да повишава апетита и мобилизира белтъчния синтез. При висок прием на протеини и калории се наблюдава повишаване на масата и силата за кратко време.

 

Метандиеонът е по-активен от равностойното количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на обемите и мускулната тъкан. Поради повишените нивата на естроген в резултат на ароматизиране на Метана, се забелязва значително задържане на вода. Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила. Факта че ароматизра не бива да ви притеснява, освен ако не взимате големи дози и високия естроген да си каже думата. Големи мускули не се правят само с Тестостерон, нужно е равновесно съотношение с естрогена за да може силата на тестостерона да се покаже в пълния си вид. Метанът е супер препарат в период за трупане на мускулна маса и поради факта че водната задръжка при метандиенон е по голяма не е за предпочитане ако искате да се правите цикъл за релеф.

 

 

Начин на приемане и доза:Оптималния дневен прием е 25 до 50 мг. Метан дневно, като при дози над 50 мг., Метанабол започва да проявява страничните си действия като се повишава и водната задръжка. Много добър вариант за комбинация с метандиенон е Дека Дураболин 200 мг. на седмица и Тестостерон250 - 500 мг. седмично. Понеже стероидните рецептори бързо се насищат и привикват с метандиенон, приема му над 6 седмици е безмислена.

35.00 лв.